Share
Preview
Få nyeste viden og værktøjer til virksomheder og kommuner.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
25/04/2024
 

Hej

Traumeramte borgere på vej i beskæftigelse

Projektet ”Videre i livet” hjælper med at afklare psykisk traumatiserede borgere, der står uden for arbejdsmarkedet.

Målet er, at deltagerne i løbet af projektperioden på 20 uger får værktøjer til øget hverdagsmestring, skaber kontakt til arbejdsmarkedet og får afklaret arbejdsevnen.

Pilotprojekt afslører børnesygdomme ved det sociale frikort

I mere end to år har de allermest udsatte borgere i samfundet haft mulighed for at tjene op til 20.000 kr. årligt gennem få timers arbejde uden at blive trukket i anden offentlig forsørgelse.

Over 4.600 udsatte er siden visiteret til ordningen, men kun godt en tredjedel af dem har landet et job. Det er problematisk, og derfor bør rammerne omkring det sociale frikort justeres i det fremtidige set-up, mener seniorkonsulent i Cabi, Anette Hansen.

Udsatte ledige kan løse manglen på arbejdskraft

Der er kommet gang i erhvervslivet på Lolland-Falster, hvor Femern-projektet kører på fuld kraft. Bagsiden af medaljen er, at flere lokale virksomheder nu er presset af manglen på arbejdskraft.

Der kan dog være god arbejdskraft at hente i gruppen af socialt udsatte. Derfor inviteres din virksomhed til et fyraftensmøde torsdag 18. november i Sakskøbing. Her får I mere at vide om, hvordan I kan give en socialt udsat chancen i jeres virksomhed.

Succes i Lemvig: 62 nye voksenlærlinge på ét år

Jobcentret i Lemvig så under coronanedlukningen gode muligheder i at bruge opkvalificering som et middel til at øge arbejdsudbuddet. Det virkede!

Alene siden januar 2021 er der etableret hele 62 voksenlærlingeforløb hos en bred vifte af virksomheder, der nu står meget bedre rustet i en tid med mangel på arbejdskraft.

Debatindlæg: Nytteindsatsen skal nytte noget

Med udspillet ”Danmark kan mere I” vil regeringen sende borgere med integrationsbehov ud i 37-timers aktivering. For at finansiere indsatsen foreslår regeringen, at kommunerne sparer på andre beskæftigelsesindsatser.

Det er bekymrende, skriver direktør i Cabi, Mette Rønnau, og direktør i DRC Integration, DRC Dansk Flygtningehjælp, Kenneth Flex, i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

Særtilbud til kommuner: Vind 100.000 kr. til at få flere udsatte i job

I mange kommuner er der et stort uudnyttet potentiale i samarbejdet mellem beskæftigelsesindsatsen og andre områder. Vi ved, det er svært.

Derfor udlodder vi op til 100.000 kr. i konsulentbistand og kompetenceudvikling. Hvordan din kommune kommer i spil til vores bidrag, kan du læse om herunder.

Sygefraværsevent 2021 - 360 grader om forebyggelse

Vælg mellem 12 online events.

Arbejder du med ledelse, sygefravær og trivsel på arbejdspladsen, må du IKKE gå glip af årets sygefraværsevent.
Begrænset antal pladser, så vent ikke.
 
Har du spørgsmål?


Du er altid velkommen til at kontakte os.
Det er GRATIS for kommuner og virksomheder at få sparring fra vores konsulenter.

 

Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked,
hvor mennesker og virksomheder lykkes!


Tlf. 8612 8855
cabi@cabiweb.dk

Cabi
Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Denmark

Du modtager denne mail, da du har sagt ja tak til at modtage nyheder fra Cabi.
Opdater personlige oplysninger eller
afmeld nyhedsbrev
 
 
 
 
 
 

Email Marketing by ActiveCampaign